گزارش مراسم روز درختکاری دانشگاه

درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد
امروز در این ایام‌ پایانی سال و به بهانه روز درختکاری مراسمی صمیمی در محوطه دانشگاه برگزار و چندین اصله نهال به یاد شهدای گرانقدر از جمله شهدای سقوط هواپیما و سردار شهید سلیمانی غرس کردیم. یاد همه آنها گرامی. حفاظت از محیط زیست از دغدغه های اصلی دانشگاه و دانشگاهیان است و در این راستا جامعه امیرکبیر در روزهای آتی در طرح ملی همکاشت مشارکت خواهند کرد. به همه عزیزان دانشجو که با مشکلات این سال سخت کرونایی مواجهه ای شایسته داشتند خدا قوت عرض می کنم. چشم امید همه ما به گام های استوار و امیدوار شما دوخته است.

سیاوش خرسندی

معاون فرهنگی ودانشجویی

1 دیدگاه دربارهٔ «گزارش مراسم روز درختکاری دانشگاه»

1. زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا یکی از گرانقدر ترین کارهاییست که میتوان برای قدردانی از فداکاری آن ها انجام داد. این که با انجام کارهای نمادین، این کار را انجام می‌دهید جای قدردانی و تشکر دارد.