سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت (ع)

میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور شامل ۹ بخش آوایی، معارفی، پژوهشی، فناوری، ادبی، هنری، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و بخش نوآفرینی های قرآنی است.
این جشنواره با هدف ارتقا سطح فرهنگ قرآنی و اسلامی و اعتلای اخلاق و ایمان دینی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، انس و الفت بیشتر دانشجویان با قرآن و عترت، ارج نهادن به فالیت های قرآنی در دانشگاه ها، شناسایی و معرفی استعداد های برجسته قرآن و عترت دانشجویان به جامعه دانشگاهی برگزار می شود.
مرحله دانشگاهی سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور در دانشگاه های مختلف ماه های اردیبهشت تا شهریور ۱۴۰۰ برگزار شد.
آزمون کتبی و شفاهی این مسابقات نیز برای تمامی شرکت کننده به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
جشنواره قرآن و عترت هر ساله در دو بخش دانشگاهی و سراسری برگزار می‌شود و امسال با توجه به محدودیت‌های ناشی از بیماری کرونا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان میزبان بخش سراسری سی و ششمین دوره این جشنواره میزبان ویژه برنامه‌های اختتامیه این رویداد قرآنی در بستر فضای مجازی خواهد بود.
مهلت ارسال آثار به این جشنواره تا 30 آبان ۱۴۰۰ تمدید شده است بنابراین اختتامیه جشنواره اوایل دی ماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

آزمون بخش معارفی در ۹ رشته به صورت مجازی برگزار می شود.

آزمون رشته های مذکور در روز چهارشنبه ۱۴۰۰/۰۹/۲۴ (بیست و چهارم آذر ماه یک هزار و چهارصد) برگزار می شود دانشجویان فرصت دارند صرفاً یک بار در بازه زمانی ۱۰:۰۰ صبح لغای ۱۶:۰۰ عصر با مراجعه به سایت جشنواره اقدام به انجام آزمون از طریق بخش آزمون های پروفایل کاربری خود اقدام نمایند.

آزمون شامل ۴۰ سوأل تستی می باشد و نمره منفی نیز لحاظ می شود.

هر دانشجو صرفاً حق شرکت در همان رشته پذیرفته شده در مرحله قبل را دارد.

سامانه مذکور فقط در بازه زمانی ذکر شده فعال می باشد و ایجاد دسترسی در خارج از زمان مذکور غیرممکن بوده و مسئولیت عدم ثبت نام در تاریخ مزبور صرفاً بر عهده دانشجو می باشد.

آزمون حفظ کل، 20 جزء، 10 جزء، 5 جزء

آزمون رشته های حفظ برادران ۱۷ و ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۰ می باشد.

آزمون رشته های حفظ خواهران ۱۶، ۱۷ و ۱۸ آذر ماه می باشد.

آزمون به صورت آنلاین (Adobe connect) با حضور پنج داور خانم برای خواهران و پنج داور آقا برای برادران به صورت مجزا برگزار می شود.

برای تمامی منتخبین بخش سراسری در گروه های مجزا در اپلیکیشن واتس اپ گروه راه اندازی می شود و زمان آزمون شما اطلاع رسانی می گردد.

جهت هر گونه سوال با شماره های ذیل تماس بگیرید.

واتس اپ : ۰۹۰۳۲۷۵۷۱۴۸

تماس تلفنی: ۰۲۱۶۴۵۴۵۰۲۶ و ۰۹۱۲۷۰۰۲۲۰۵