دفترهای مجموعه

ساختمان ققنوس، در چهار سطح خدمات رفاهی زیر را به دختران دانشگاه ارائه می کند:

• همکف: استراحتگاه
  • طبقه اول: دفتر دختران و کلاس های آموزشی
  • طبقه دوم: سالن مطالعه
  • طبقه سوم: کتابخانه

استراحتگاه فضایی کاملا راحت برای دخترانی است که تمایل دارند زمان های خالی بین کلاس هایشان را استراحت کنند یا حتی تلویزیون ببینند.

مسئولین دفتر دختران در طبقه اول هستند که دختران عزیز می توانند مسائل و مشکلات خود را در فضای دانشگاه با آنان طرح کنند و با آن ها برای برنامه ریزی در حوزه دختران دانشگاه همفکری نمایند.

سالن مطالعه به عنوان فضایی برای درس خواندن اختصاصی دختران فضایی تقریبا کم نظیر در دانشگاه های تهران است و کتابخانه هم با امانت دادن بیش از ده هزار جلد کتاب غیردرسی به دختران می تواند نیازهای متفاوت آنان را پوشش دهد. (کتابخانه به زودی افتتاح می شود.)

علاوه بر خدمات رفاهی مذکور، باشگاه سلما عهده دار برنامه ریزی و اجرای با کیفیت اردوهای دخترانه، مراسم و جشن ها، کلاس های آموزشی فرهنگی و هنری، نمایشگاه های فرهنگی و… با هدف توانمندسازی دختران، ارج نهادن به آنان و ساماندهی اوقات فراغت آن ها است.