اطلاعیــه آموزشی دوره هـای ضمـن خدمـت کارکنـان

همکار گرامی باسلام

معاونت فرهنگی دانشجویی با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری برگزار می نماید:

“”مطالعه نمودن، دستورالعمل ثبت نام الزامی ست، درصورت مغایرت گزینه های انتخابی هر شخص در یک ثبت نام،مسئولیت عدم پذیرش در آن دوره برعهده خود فرد می باشد. لطفا توضیحات هر گزینه را بادقت مطالعه نمایید””

سه دوره آموزشی با عناوین خودآگاهی ، سازمان ، خانواده برای کلیه کارکنان دانشگاه در نظر گرفته شده است.

• دوره خود آگاهی شامل سه کارگاه با عناوین ( خود مراقبتی ،دوجلسه / برگزار کننده مرکز بهداشت و درمان معنا در زندگی چهارجلسه / برگزار کننده مدیریت امور فرهنگی واجتماعی ، مداخله در بحران های بین فردی ) چهارجلسه/  برگزار کننده مرکز مشاوره
  •    -کارگاه خود مراقبتی شامل کلیات خود مراقبتی وتغذیه سالم می باشد.
  • – کارگاه معنا در زندگی به این سئوال پاسخ می دهد که زیستن من چگونه معنا پیدا می کند؟و چگونه با تغییر اصلاح بینش هایمان می توانیم کیفیت زندگیمان را بهبود بخشیم.
  • – کارگاه مداخله در بحران های بین فردی ما را با اصول و مهارت های حل تنش های رایج در روابط بین فردی آشنا خواهد کرد.
  • دوره سازمان شامل سه کارگاه با عناوین ( آشنایی با اصول HSE و ارگونومی در محیط کار، سه جلسه / برگزار کننده مرکز بهداشت و درمان تاب آوری،چهار جلسه/ برگزار کننده مدیریت امور فرهنگی واجتماعی پیشگیری از فرسودگی شغلی  چهارجلسه/  برگزار کننده مرکز مشاوره
  •     – کارگاه آشنایی با اصول HSE وارگونومی درکارشامل ۴ بخش ارگونومی،بیماری های شغلی ، ایمنی عمومی، ایمنی آزمایشگاه می باشد.
    – درکارگاه تاب آوری می آموزیم چگونه شرایط سختی مانند شکست های عاطفی ، فشارهای روانی  و… را به درستی طی کنیم.
    – کارگاه پیشگیری از فرسودگی شغلی کمک می کند تا عوامل بازدارنده انگیزه های شغلی را بررسی کنیم و نگرش های منفی را برطرف کنیم.
  • دوره خانواده شامل سه کارگاه با عناوین ( بیماری ها،چهار جلسه / برگزار کننده مرکز بهداشت و درمان  فرزند پروری، سه جلسه/ برگزار کننده مدیریت امور فرهنگی واجتماعی افزایش صیمیت و بهبود کیفیت زندگی زناشویی سه جلسه/  برگزار کننده مرکز مشاوره
  •  –   کارگاه بیماری ها شامل ( خودارزیابی،دیابت ، فشارخون بالا، کبد چرب ،غدد و متابولیسم می باشد.
    – کارگاه فرزندپروری به ما می آموزد ، والدین بتوانند بهتر و مؤثرتر با فرزندانشان ارتباط برقرار کرده و برآنها کنترل بهتری داشته، و به رشد شخصیت سالم و پیشگیری از مشکلات روانی در آنها کمک کنند.
    – کارگاه افزایش صمیمیت و بهبود کیفیت زندگی زناشویی آموزشی برای بهبود روابط زوج ها  و هدف آن کمک به گسترش همدلی و صمیمیت و رشد ارتباط موثر می باشد.

۱- خاطر نشان می گردد ۹ دوره آموزشی مذکور از تاریخ ۱۰مهر الی ۱۵ اسفند ماه برگزار می شود.

۲- کلیه کارگاه ها ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۲:۳۰برگزار می گردد.
لازم به ذکر است:

• هر شخص حق شرکت وثبت نام در یکی از دوره های خودآگاهی ، سازمانی و خانواده را دارد.درصورت ثبت نام در دو یا سه دوره بصورت همزمان،مسئولیت عدم پذیرش در دوره ها برعهده خود فرد می باشد.
  • در صورت غیبت بیش از یک جلسه در کارگاه های هر دوره، از استرداد هزینه و اعطاء گواهینامه معذوریم.
  • افرادی که در یکی از دوره های مذکور شرکت نمایند، مجاز به شرکت در همان دوره در سال آتی نمی باشند.
  • در پایان هر دوره از شرکت کنندگان آزمون بعمل خواهد آمد، در صورت کسب نمره ۸۰ از ۱۰۰ گواهینامه اعطاء می گردد.(زمان برگزاری آزمون متعاقباً اعلام می گردد.)
  • هزینه ثبت نام هر دوره ۴۵ هزار تومان می باشد

ثبت نام از روز دوشنبه مورخ ۲ مهرماه الی روز چهارشنبه مورخ ۴مهرماه می باشد.

پرداخت هزینه تا ساعت ۱۴ روز شنبه مورخ ۷ مهرماه ضروری است، در صورت عدم پرداخت هزینه افراد رزرو جایگزین خواهند شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتربا شماره های ( مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی)۶۴۵۴۵۰۳۵ -۶۴۵۴۳۱۴۱(مرکز بهداشت)-۶۴۵۴۳۱۴۵(مرکز مشاوره)تماس حاصل فرمائید.

اطلاعیه آموزشی دوره های ضمن خدمت کارکنان

افرادی که دوره آموزشی خودآگاهی را انتخاب نموده اند، می توانند گزینه های مربوطه را انتخاب نمایند.درصورت انتخاب دوره های دیگر گزینه تمایل ندارم را انتخاب نمایید.
    افرادی که دوره آموزشی سازمان را انتخاب نموده اند، می توانند گزینه های مربوطه را انتخاب نمایند.درصورت انتخاب دوره های دیگر گزینه تمایل ندارم را انتخاب نمایید.
    افرادی که دوره آموزشی خانواده را انتخاب نموده اند، می توانند گزینه های مربوطه را انتخاب نمایند.درصورت انتخاب دوره های دیگر گزینه تمایل ندارم را انتخاب نمایید.