ثبت نام عتبات عالیات ویژه اساتید دانشگاه

بحمد ا… با هماهنگی بعمل آمده با ستاد عتبات دانشگاهیان یک کاروان هوایی در تاریخ ۹۶/۱۲/۲۹ به این دانشگاه اختصاص یافت.

• اساتید گرامی می توانند جهت ثبت نام، به سایت aut.ac.ir مراجعه فرمایند.
  • مهلت ثبت نام تا ۲۵ دی می باشد.
  • طبق مصوبه سازمان حج و زیارت هزینه هر نفر بالای ۱۲ سال ویژه هتل های درجه A در ایام نوروز حدود ۲/۲۰۰ میلیون تومان، هزینه فرزندان بین ۲ تا ۱۲ سال حدود ۸۵۰/۱ تومان و هزینه فرزندان زیر ۲ سال حدود ۲۵۰ هزار تومان می باشد.
  • طول سفر ۸ روز می باشد که ۳ شب در کربلای معلی، ۳ شب در نجف اشرف، ۱ شب در کاظمین و ۱ روز در سامرا اقامت خواهد بود.
  • به هر یک از اساتید و همسران ایشان مبلغ ۱/۵۰۰ میلیون تومان از طریق بانک ملت وام قرض الحسنه تعلق میگیرد.
  • اساتید و یا فرزندان دانشجوی ایشان که مشکل سربازی دارند سریعا جهت کسب مجوز خروج از کشور از طریق ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان پیگیری نمایند.
  • به جهت تعدد تقاضا امکان همراهی پدر و مادر یا همراهان غیر دانشگاهی وجود ندارد.
  • مدارک لازم جهت ثبت نام نهایی الف: گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ سفر- ب: ۲ قطعه عکس ۳*۲ با زمینه سفید- ج: کپی شناسنامه

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۶۴۵۴۲۴۹۱ داخلی  ۱۰۶ تماس حاصل فرمایید.

ثبت نام عتبات عالیات ویژه اساتید عید نوروز 1397