غرفه کمکهای کانون هلال احمر به مناطق زلزله زده کرمانشاه

همراهان گرامی، سلام.
بسیار ممنونیم که در این طرح انسان دوستانه ما را همراهی می کنید. ما، جمعی از فعالین دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، بر آنیم تا در حد وسع و توانمان، کمکهایی هرچند کوچک، به مناطق زلزله زده کشورمان کرده و مرهمی باشیم بر دردهای فراوان این مردمان. این مهم بدون یاری شما عزیزان امکان پذیر نیست.
دوستان گرامی، غرفه های ما از روز سه شنبه، بیست و سوم آبان ماه در صحن دانشگاه برقرار بوده و آماده دریافت کمکهای شما می باشد. شما می توانید کمکهای خود را به صورت نقدی، و یا به شکل ارزاق و اقلام مورد نیاز به این غرفه ها تحویل دهید. همچنین برای تسهیل این امر، یک شماره کارت نیز اعلام می شود که می توانید وجوه مورد نظر خود را به این کارت واریز کنید.
طبق اعلام ستاد مرکزی مدیریت بحران، اقلام مورد نیاز زلزله زدگان به شرح زیر است:
لباس گرم و کفش
وسایل گرمایشی
پتو
چادر
انواع کنسرو و مواد خوراکی فاسد نشدنی (دقت کنید کنسروها آسان باز شو بوده و نیازی به درب باز کن نداشته باشند)
خواروبار و تنقلات
آب معدنی
جعبه کمکهای اولیه
وسایل بهداشتی
وسایل مربوط به شیرخوار و نوزاد
و شیر خشک

فعلا دو مورد آب معدنی و پتو مهمترین نیازهای مردم منطقه را تشکیل می دهند.

لازم به ذکر است که مبالغ نقدی شما نیز، صرف خرید اقلام مورد نیاز خواهد شد.

شماره کارت بانکی اختصاص داده شده به دریافت کمکهای شما:

بانک ملی ایران
به نام آقای علی ممتازان

منتظر دستان گرم و پر مهرتان هستیم،
وعده ما از سه شنبه صبح، در صحن دانشگاه.