خیرمقدم

«بسم الله الرحمن الرحیم»

به نام خداوند جان و خرد                                      کزین برتر اندیشه بر نگذرد

آغاز ماه مهر و سال تحصیلی جدید را به همه دانشجویان، استادان، پژوهشگران، فناوران، و کارکنان عزیز و ارجمند صمیمانه تبریک می‌گوئیم، و با آرزوی این كه سال جدید، سالی سرشار از امید، نشاط، تفاهم، همدلی، همزبانی، تحقیق و پژوهش، مشاركت و تعاون، قانون‌گرایی و ارزش ‌مداری باشد، در طلیعه‌ این سال، یادآوری نكاتی را ضروری می‌دانیم كه اجمالاَ به آنها اشاره‌ می‌شود:

۱– از آنجا كه یكی از رسالت‌های جامعه‌ی دانشگاهی اهتمام جدی در حوزه‌ی «تولید علم» است، چرا كه بزرگترین سرمایه هر جامعه‌ای «اندوخته‌های علمی و توانمندی‌های پژوهشی» آن جامعه و وجود دانشمندان بصیر و خودآگاه است که این مهم بستر توسعه اقتصادی درون زا است. از همین رو رسالت اصلی نهاد آموزش عالی كشور، فراهم كردن بستر مناسب برای به فعالیت درآمدن توانایی‌های بالقوه علمی ـ فرهنگی جامعه است.

۲- رسالت اصلی دانشجویان عزیز نیز در این سال، جهاد علمی و فتح سنگرهای تحقیق و پژوهش است. تغافل از این مهم و به حاشیه راندن كاركرد آموزشی و علمی دانشگاه، به هر دلیل، ظلمی بزرگ به دانشگاه و دانشجوست. بنابراین باید توجه داشت كه تحقیق و پژوهش و «دانش محوری» باید بعنوان فرایند اصلی در رأس هرم دانشگاه و سایر فعالیت‌ها در طول آن قرار بگیرد.

۳- از آنجا كه در اسلام عزیز تعلیم و تربیت و دانشگاه و دانشجو از قداست و ارزش خاصی برخوردار است، بر شما دانشجویان فرض است كه در پاسداشت حرمت دانشگاه و حفظ حریم دانش، نهایت سعی و كوشش خود را به كار بندید. برای تحقق این مهم، پسندیده است كه فعالیت‌ها و حركت‌های فرهنگی ـ سیاسی خویش را با عنایت به منافع و مصالح ملی و در چارچوب قوانین و قواعد و ضوابط موجود دانشگاهی ساماندهی كنید .

خداوند متعال می‌خواهیم كه این سال را برای جامعه‌ دانشگاهی ما و عموم ملت شریف ایران، سالی قرین با موفقیت و پیروزی‌های چشمگیر در عرصه‌ علم و فرهنگ، سال شكوفایی و باروری خلاقیت‌ها و استعدادها و سال بلوغ و بالندگی سیاسی و فرهنگی قرار دهد.

مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه