سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت (ع)

سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت (ع)

ویژه دانشجویان سراسر کشور

طبق دستورالعمل اجرایی جشنواره برگزاری مرحله دانشگاهی (بخش آوایی) جشنواره در اردیبهشت، خرداد و تیرماه سال جاری، آزمون رشته‌های حفظ بخش آوایی و نیز رشته‌های بخش معارفی، به صورت همزمان در تیرماه  برگزار می‌گردد و زمان دریافت تمامی آثار بخش‌های هنری،پژوهشی، فناوری و ادبی از نیمه دوم اردیبهشت ماه 1400 تا پایان تیرماه 1400می‌باشد.

لازم به ذکر است بر اساس اعلام دبیرخانه مرکزی جشنواره، فایل های تلاوت(تحقیق و ترتیل) برگزیدگان مرحله دانشگاهی می بایست توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تا اول مرداد ماه 1400به دبیرخانه مرحله سراسری ارسال گردد. همچنین بر اساس تصمیم شورای سیاستگذاری جشنواره، دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان دبیرخانه مرحله سراسری سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت انتخاب شده است.

آدرس دبیرخانه مرحله سراسری متعاقبا اعلام می گردد.

زمان مرحله دانشگاهی : اردیبهشت 1400

زمان مرحله سراسری: مهر 1400

زمان مرحله ملی: زمستان 1400

نحوه ارسال آثار : ارسال به آدرس ایمیل farhangi@aut.ac.ir

دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در فرم ذیل ثبت نام نمایند شایان ذکر است ثبت نام شما تا قبل از ارسال آثار تکمیل نمی گردد داوطلبین بخش معارفی از منابع ذیل جهت شرکت در آزمون استفاده نمایند تاریخ آزمون در اطلاعیه های بعدی اعلام می گردد.

اداره پشتیبانی از فعالیت های دینی و قرآنی منابع بخش معارفی سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور را اعلام کرد. مرحله اول از بخش معارفی شامل 7 رشته(آشنایی با احادیث اهل بیت، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن، آشنایی با سیره معصومین، حفظ موضوعی قرآن کریم، سبک زندگی ایرانی-اسلامی،احکام و پرسمان معارفی) و 2  رشته کتبی از بخش های نهج البلاغه و صحیفه سجادیه و نیز رشته های حفظ از بخش آوایی شامل 4 رشته (حفظ کل و 20 و 10 و 5 جزء قرآن کریم) از سی و ششمین جشنواره سراسری قران و عترت در تیرماه 1400 برگزار خواهد شد.

نحوه و زمان دقیق برگزاری آزمون متعاقبا” اعلام میشود.

منابع بخش معارفی مرحله اول سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان

توجه: دانشجویان گرامی به منظور دانلود و ذخیره منابع بر روی هر رشته ای که در پایین آمده دو بار کلیک نمایید

آزمون بخش معارفی 28 تیر ماه بعد از اتمام امتحانات دانشگاهی و به صورت مجازی می باشد.

بخش معارفی

آزمون به صورت مجازی برگزار می شود و دانشجویان فرصت دارند از تاریخ 1400/04/15 الی 1400/04/25 به آدرس Quranst.pnu.ac.ir نسبت به ثبت نام و دریافت نام کاربری اقدام نمایند نکات ذیل قابل توجه هست

1. سامانه مذکور صرفاً در بازه زمانی یاد شده فعال می باشد و ایجاد دسترسی در خارج از زمان مذکور غیر ممکن بوده و مسئولیت عدم ثبت نام در تاریخ مزبور صرفاً بر عهده دانشجو می باشد.
  2. دانشجویان هنگام ثبت نام در قسمت انتخاب نام استان و شهر، استان و شهر محل تحصیل خود و در قسمت انتخاب مرکز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را انتخاب نمایند. با توجه به برگزاری آزمون در روز دوشنبه مورخه 1400/04/28 دانشجویان می توانند از ساع 8-14 همان روز با نام کاربری که هنگام ثبت نام دریافت نموده اند.
  3. وارد سامانه شده و در آزمون مربوطه به خودشان شرکت کنند. (نکته هر دانشجو صرفاً حق شرکت در یک رشته را خواهد داشت.
  4. در این آزمون نمره منفی لحاظ می شود.در صورتیکه پذیرفته شدگان این مرحله در هر رشته آزمونی بیش از ظرفیت مجاز برای حضور در مرحله سراسری جشنواره باشند.
  5. نامبردگان به عنوان راه یافته نهایی به مرحله سراسری محسوب نشده، و ارزیابی مجدد انجام خواهد شد که نحوه آن متعاقبا اعلام می گردد.

بخش آوایی

دعا خوانی ویژه فرازهای صحیفه سجادیه – اذان (برادران) و تواشیح و همسرایی (برادران)

*  برای هر رشته، 5 قرعه در نظر گرفته شده است.

با توجه به محدوديتها و شرايط خاص ناشي از بيماري كرونا و عدم امكان برگزاري جشنواره به صورت حضوري، قرعه ها در اختيار دانشجويان قرار گرفته و دانشجو از ميان 5 قرعه يكي را انتخاب نموده و فايل تلاوت خود را آماده مي نمايد.

قرعه های قرائت تحقیق( قرعه هاي 7 خطي)
1. صفحه 140 آيات 95 تا 98.

2. صفحه 196 آيات 55 تا 58.
3. صفحه 210 آيات 7 تا 10.

4. صفحه 215 آيات 55 تا 59.

5. صفحه 223 آيات 13 تا 16.

قرعه های قرائت ترتیل ( قرعه هاي 1 صفحه اي)
1. صفحه 129.
2. صفحه 133.

3. صفحه 183.

4. صفحه 193.

5. صفحه 199.

دانشجویان می بایست فایل های خود را به وسیله دوربین یا تلفن همراه اعم از تحقیق، دعا و مناجات خوانی، اذان، تواشیح و همسرایی به دانشگاه خود ارسال نمایند.

بخش حفظ

حفظ جزء 20- حفظ جزء 10- حفظ جزء 5

ثبت نام در سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت (ع)

ثبت نام صرفاً دانشجویان دانشگاه امیرکبیر